×
acasă despre evenimente membrii galerie contact

Evenimente ale Asociației Artiștilor Lutieri din România

Mai jos vă expunem evenimentele la care am participat de-a lungul anilor. Click pe detalii pentru a vedea galerii foto si detalii adiționale legate de evenimente.

Concert PlaCello - Noiembrie 2020 Concert PlaCello - Noiembrie 2020 Din instrumentele prezentate în expoziție vor fi alese 8 violoncele cu care se va cânta în concertul din aceeași zi susținut la Reghin de Cvartetul de Violoncele PlaCello condus de Răzvan Suma
Expoziție în cadrul concursului George Enescu - Septembrie 2020 Expoziție în cadrul concursului George Enescu - Septembrie 2020 Eveniment în curs de actualizare
Expoziție la Masterclass-ul Icon Arts - August 2020 Expoziție la Masterclass-ul Icon Arts - August 2020 Știați că România este este cel mai mare exportator de instrumente muzicale din UE către lumea întreagă? Pe cuprinsul Festivalului, am stat de vorbă cu membrii AALR - Asociația Artiștilor Lutieri din România și am aflat o mulțime de lucruri care ne fac să ne simțim mândri că avem o asemenea școală de luterie în România.
Cremona Mondomusica 2019 Cremona Mondomusica 2019 Este prima participare sub cupola asociației, a lutierilor din Reghin. Pe lângă cei care participau în mod regulat la acest târg, anul acesta asociația a adus în plus un număr de 6 standuri cu 12 expozanți, acțiune care să faca mult mai vizibilă prezența României pe piețele internaționale.
Expoziție de instrumente în cadrul Festivalului George Enescu 2019 Expoziție de instrumente în cadrul Festivalului George Enescu 2019 Participare pentru prima dată sub tutela asociației lutierilor, a unui mare număr de lutieri reghineni cu expoziție de instrumente cu coarde în cadrul renumitului festival international George Enescu 2019.
Expoziție de instrumente în cadrul Concursului de interpretare vioară Roman Boianciuc 2019 Expoziție de instrumente în cadrul Concursului de interpretare vioară Roman Boianciuc 2019 În 2019 a avut loc expoziția de instrumente în cadrul Concursului de interpretări vioară Roman Boianciuc
Concurs Internaţional de Luterie, Ediţia a II-a, 20-22 august 2014 Concurs Internaţional de Luterie, Ediţia a II-a, 20-22 august 2014 La a doua ediție a Concursului de Luterie Reghin, desfășurat în luna august, participă un număr de 40 de instrumente, din 10 țări: Belgia, Bulgaria, Italia, Japonia, Germania, România, Suedia, Slovenia, Ungaria, Taiwan.
Concursul Internaţional de Luterie, Ediţia I, 21-22 august 2012 Concursul Internaţional de Luterie, Ediţia I, 21-22 august 2012 Asociaţia Artiştilor Lutieri din România are onoarea de a organiza prima ediţie a Concursului Internaţional de Luterie, eveniment mult aşteptat de maeştrii lutieri din ţară şi din străinătate.
Intalnirea lutierilor 2013 Întâlnirea lutierilor 2013 Întâlnirea de suflet organizată de Vasile Mare, în semn de respect față de unii dintre cei mai renumiți lutieri care a surprins momente unicate cu această generație de aur a luteriei românești.
Eufonia 2010 Eufonia 2010 O parte din evenimentului Eufonia 2010 - desfășurat la Reghin - la care au fost prezente atât pesonalități din domeniul muzical precum Clara Cernat dar și lutieri din Bulgaria, Ungaria și Germania unul dintre ei fiind Marcus Klimke - unul dintre cei mai apreciați lutieri din lume.
Intalnirea lutierilor 2008 Întâlnirea lutierilor 2008 Se încearcă cuprinderea în asociație pe lângă lutierii deja consacrați și a celor din generația mai tânără. Din acest moment reîncep o serie de evenimente menite să scoată într-o lumină favorabila Asociația Artiștilor Lutieri din Reghin, după o perioadă de ușoara stagnare.